top of page
יוני גרינשפן

4 פלטפורמות מומלצות לבניית אתר אינטרנט מקצועי, לבדכם

עודכן: 4 במרץ 2023

רוצים לבנות אתר אבל לא סגורים באיזה מערכת בניית אתרים כדאי להשתמש? יש המון דרכים להקמת אתר באופן עצמאי, באיזה דרך כדאי לבחור? הנה 4 מערכות מומלצות שמספקות מקסימום תמורה במינימום מחיר. חלקן אגב, בחינם לגמרי.

בניית אתרים לעסקים

כיום, אתר אינטרנט מהווה כלי שיווקי ומכירתי שכל עסק או מי שרוצה לעשות כסף מהאינטרנט, חייב לבנות כדי לבסס את הנוכחות שלו ברשת ולנגוע ביותר לקוחות.


ענף בניית האתרים השתנה ללא היכר ב-5 השנים האחרונות וכעת לא חייב להעסיק מתכנת או מעצב גרפי בעשרות אלפי שקלים כדי לבנות אתר.

הקמת אתר אינטרנט יכולה להתבצע תוך 60 דקות באמצעות מגוון פלטפורמות ידידותיות ונוחות למשתמש.

למה בכלל כדאי לבנות אתר אינטרנט?

  1. נכס אינטרנטי מניב - אנו אוהבים להקביל אתר אינטרנט לנכס נדל"ן. ככל שעוברות השנים, האתר בדר"כ צובר אמינות וותק בעיני גוגל וככל שנשקיע בו זמן או כסף כך נשביח אותו ונוכל להרוויח ממנו יותר או למכור אותו במחיר גבוה יותר מהעלות (מה שנקרא דומיין פליפינג).

  2. הכנסה נוספת - ישנם עשרות דרכים להרוויח כסף מאתר אינטרנט כמו שיווק שותפים, פרסומות, מכירת מוצרים דיגיטליים, חנות דרופשיפינג ועוד.

  3. אתר לעסק - בניית אתר אינטרנט לעסק מהווה נקודת מפתח בקידום השיווקי שלכם ברשת ועוזרת לבנות אמון ביניכם לבין הלקוח. האתר יכול להוות גם אפיק דרכו תוכלו למכור את המוצר או השירות שלכם. רוב המשתמשים, בבואם לרכוש מוצר או שירות מחברה שאינם מכירים, מבצעים בדיקה אוטומטית של חיפוש החברה בגוגל על מנת לצבור אמון כלפי הצד השני. אם לא תופיעו שם, כנראה שזה ידליק כמה נורות אדומות.

4 פלטפורמות לבניית אתרים מדהימים מבלי להעסיק מתכנת באלפי שקלים.

בניית אתר בוויקס

אחת מהפלטפורמות היותר ידידותיות למשתמש, המספקת אפשרות לבניית אתר גם למי שהוא ממש בור ועם הארץ בעולם האינטרנטי. חשוב לציין שהפלטפורמה מתאימה גם למי שמבין בתחום. גילוי נאות: אנחנו קצת משוחדים, האתר הזה נבנה על ידי וויקס והבנייה והתפעול של האתר היו מאוד כיפיים ונוחים (לא סתם הוא מופיע גם באופציה הראשונה 😉)

לוויקס מאות תבניות לבחירה, אשף לחיבור האתר למנוע החיפוש של גוגל באופן אפקטיבי ומהיר ומאות פלאגינים ותוספים כמו גוגל פרסומות, בלוג, חנות אונליין, גוגל אנלטיקס, הרשמה לניוזלטר וכו'. לאחרונה וויקס אף שדרגו את המערכת והוציא את "וויקס אדי" ADI (Artificial Design Intelligence, שמאפשר לכל אחד לערוך קוד בצורה ידידותית הרבה יותר.

איך מתחילים עם וויקס?

פשוט נכנסים לוויקס, הרשמה זריזה (מבלי להכניס אמצעי תשלום ומבלי להתחייב לאף אחד), ומתחילים לבנות את האתר. יותר מזה, תוכלו גם לפרסם את האתר ולשתף אותו לחברים ולעולם בחינם לחלוטין. כדי להימנע מפרסומות שיופיעו באתר, לקבל כתובת דומיין אישית וליהנות מפיצ'רים נוספים שוויקס מציעה יש להירשם לאחת מהתכניות שלהם בתשלום. כתבנו מדריך מפורט במיוחד על איך בניית אתר וויקס, מוזמנים לעיין.


כמה זה עולה לי אתר בוויקס?

54$ תשלום פעם בשנה לחבילה הבסיסית ביותר (חיבור כתובת דומיין פרטית), 102$ לשנה לחבילת קומבו המסירה את פרסומות וויקס, קבלת דומיין מתנה, רוחב פס מהיר ועוד. החבילה הפופלרית יותר היא ה- Unlimited במחיר של 150$ הכוללת מה שיש בחבילות הזולות יותר עם מהירות רוחב פס ושטח אחסון גבוה יותר ו-2 פלאגינים בחינם. (ישנם גם חבילות מתקדמות יותר לבעלי חנויות אונליין וחברות גדולות).

בניית אתר בוויקס


לבנות אתר בוורד פרס

וורד פרס היא אחת מפלטפורמות בניית האתרים הכי פופולריות בעולם ולטענת החברה היא מפעילה למעלה מ-31% מהאתרים באינטרנט. וורד פרס היא מערכת קוד פתוח לניהול תוכן באינטרנט שהתחילה את דרכה כמערכת לניהול בלוגים, אך כיום ניתן להפעיל באמצעותה כל אתר רצוי. עם וורדפרס מומלץ לבנות אתרים עם הרבה הרבה תוכן ודפים.

עם ההרשמה לוורדפרס תקבלו מאות אלפי תבניות ועיצובים, תוספים ופלאגינים שמתעדכנים ומתחדשים בכל עת (חלקם בתשלום נוסף וחלקם חינמיים). מה שמייחד את וורדפרס הוא שכל סוגי האנשים יכולים לעבוד איתה, גם מפתחים ומתכנתים מתקדמים וגם מתחילים בעולם בניית האתרים.

איך מתחילים עם וורדפרס?

נרשמים לשרת אחסון כדי שיעלה את מערכת הוורד פרס לאוויר, אנו ממליצים על BlueHost המתקינה לכם ב2-3 קליקים דומיין+אחסון+מערכת הוורדפרס (קיצור הכל). תוכלו לקרוא על כך בהרחבה גם כאן.


כמה זה עולה לי?

48$ תשלום שנתי חד פעמי זה התשלום הנמוך ביותר, אך מדובר בתכנית לשלוש שנים. כלומר 48$ כפול 3 שנים שזה יוצא 144$ סך הכל לשלוש שנים (תשלום אחד לכל ה-3 שנים).

בניית אתר וורד פרס

בניית חנות אונליין בשופיפיי

בעוד יתר הפלטפורמות מציעות שירות של בניית כל סוגי האתרים הקיימים, שופיפיי מתמחה אך ורק בתחום החנויות האינטרנטיות והמכירות אונליין ולכן נחשבת לאשפית מס' אחת בענף. אז אם אתם חושבים על הקמת חנות אינטרנטית, אתם חייבים לעבור בשופיפיי בדרך כדי ליצור אתר מכירות מרשים ורספונסיבי.

גם כאן, אין צורך לדעת שום קוד ושום שפת תכנות, שופיפיי מנגישה לכל אחד את האפשרות לבנות חנות מקוונת עתירת מוצרים או שירותים.

מגוון של תבניות מתאימות לכל סוגי המוצרים והשירותים יחכו לכם (חלקם בתשלום נוסף), תוספים מקצועיים ונוחים להגדלת המכירות, שיווק ללקוחות, קופוני הנחה, ניוזלטרים מרשימים ועוד. יתרון חשוב נוסף הוא שירות הלקוחות שזמין 24/7 בצ'אט עם אחד מנציגיה בכל עת.

איך מתחילים עם שופיפיי?

נכנסים לשופיפיי כאן, הרשמה קצרה ואתם מתחילים לעבוד על החנות האינטרנטית החדשה שלכם. על טיפים לבניית חנות אונליין תוכלו לקרוא בהרחבה גם כאן.


כמה זה עולה לי?

348$ לשנה לחבילה הבסיסית ו-948$ לחבילה מתקדמת יותר לעסקים גדולים. שימו לב שהמחירים גבוהים יותר מאחר ומדובר בחנות, שמועברים בה תשלומים וכספים ושופיפיי מחזיקה מערכות גם להגנת אשראי וזיופים.

פתיחת חנות אונליין

הקמת אתר עם Weebly

וויבלי היא אחלה מערכת לבניית אתרים שלא מביישת את מתחרותיה הרבות ומהווה מתחרה עיקרית לוויקס הישראלית. מבחר התבניות שלה קצת פחות מגוון אך היא בהחלט מפצה על זה בממשק הפשוט שמתאים לכל משתמש מתחיל ובמחיר היחסית נמוך שלה. באמצעות וויבלי מאוד פשוט ומהיר לבנות אתר לעסקים קטנים ומיזמים חברתיים. בנוסף תיהנו משלל כלים ותוספים נוחים לשימוש, שינסיקו את האתר שלכם קדימה.

איך מתחילים?

עוברים לעמוד הבית של וויבלי, הרשמה מהירה ואתם מתחילים לבנות את האתר הבא שלכם.


כמה זה עולה לי?

ישנה הגרסא החינמית, גרסא בסיסית של חיבור דומיין ב- 60$ לשנה אחת וגרסת הפרו הפופולרית במחיר של 144$ לשנה, הכוללת הסרת פרסומות, דומיין חינמי ופיצ'רים חזקים נוספים.

כל הפלטפורמות שציינו איכותיות ואמינות, חלקן מאוד דומות אחת לשנייה, אך כל אחת מציעה ממשק משתמש ועיצוב שונה מעט מן השנייה. החלטתם שאתם רוצים להקים אתר? פשוט גששו קצת בממשק של כל אחת ותראו למי מהן אתם יותר מתחברים, בסופו של דבר זה מסתכם בהעדפה האישית והנוחות האינדיבידואלית של כל אחד. הצעד הראשון הוא לעבור את ההתחלה, אחר כך, הכל פשוט יותר.

בניית אתרים כדרך לצמיחה


באיזה פלטפורמה תבנו את האתר המדהים שלכם?

בעידן הדיגיטלי של היום, אתר אינטרנט לעסק או ליצירת הכנסה מהדיגיטל הוא חיוני. עם זאת, בניית אתר מאפס יכולה להיות גוזלת זמן ויקרה. למרבה המזל, קיימות פלטפורמות רבות לבניית אתרים המציעות מגוון תכונות וכלים ליצירת אתר בעל מראה מקצועי בקלות. במאמר סקרנו טיפים והמלצות לכמה מהפלטפורמות הפופולריות ביותר להקמת אתר והן מפעילות מעל 50 אחוז מהאתרים בעולם.

משהו לא ברור לכם? רוצים להתייעץ? לא בטוחים? השאירו לנו תגובה כאן למטה או בצור קשר ונשתדל לחזור בהקדם.

וויקס פלטפורמה שבונה אתרים בצורה ידידותית למשתמש ומציעה ממשק גרירה ושחרור (Drag&Drop) ומאות תבניות לבחירה. Shopify היא פלטפורמה מיוחדת המיועדת ליצירת אתרי מסחר אלקטרוני עם אפשרויות תשלום ומשלוח מובנות. וורדפרס היא מערכת ניהול תוכן רבת עוצמה המאפשרת התאמה אישית נרחבת ויש לה קהילה גדולה של מפתחים ומשתמשים. Weebly היא פלטפורמה ידידותית למתחילים המציעה ממשק גרירה ושחרור פשוט ומגוון תכונות ליצירת אתרים בעלי מראה מקצועי.


לסיכום, בניית אתר היא חלק חיוני ביצירת נוכחות מקוונת מוצלחת. בין אם אתם רק מתחילים או מחפשים לחדש את האתר הקיים, יש הרבה פלטפורמות לבניית אתרים לבחירה. לכל פלטפורמה יש את המאפיינים והיתרונות הייחודיים לה, לכן חשוב לעשות את המחקר ולבחור את המתאימה ביותר לצרכים ולתקציב. על ידי ביצוע הטיפים המופיעים במאמר זה וניצול הכלים והמשאבים הזמינים, תוכל ליצור אתר בעל מראה מקצועי המושך גולשים מדי יום.



2,367 צפיות0 תגובות

Comentários


רוצה לקבל את המדריך המלא לכסף באינטרנט ב- 2023? לאיזה מייל תרצה\י שנשלח לך אותו?

מעולה! המדריך מחכה לך במייל

bottom of page